Real Sociedadin naiset varmisti pääsyn ensi kaudeksi naisten Mestarien liigaan.

Real Sociedad voitti Rayo Vallecanon kotikentällään maalein 4-0. Voittomaalin syötti Real Sociedadin 27-vuotias suomalaishyökkääjä Sanni Franssi, joka on ollut tärkeä pelaaja joukkueelleen tällä kaudella.

Franssi allekirjoitti maaliskuussa vuoteen 2024 saakka ulottuvan jatkosopimuksen Real Sociedadin kanssa, joten ensi kaudella hänet nähdään myös naisten Mestarien liigassa. Franssi kuuluu Helmarien avainpelaajiin.

Real Sociedad on lähes varmasti sarjakakkonen ylivoimaisen Barcelonan jälkeen. Sarjaa on jäljellä kaksi ottelua ja Real Sociedad on kuusi pistettä edellä Atléticoa.

Franssi on tällä kaudella tehnyt Primerassa yhdeksän maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Ysipaitaa nykyisin kantava Franssi juhli joukkuekavereidensa kanssa Mestarien liiga -paikan varmistumista Vallecano-pelin jälkeen.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Real Sociedad Femenino

@RealSociedadFEM
🔝 SOMOS EQUIPO DE @UWCL 🙌

#AurreraReala