Liverpool voitti keskiviikkoiltana Villarrealin Mestarien liigan välierien avausosassa 2-0. Liverpool oli huomattavasti parempi joukkue, eikä Villarreal kyennyt luomaan maalipaikkoja Anfieldilla.

Villarrealin päävalmentaja Unai Emery luottaa joukkueeseensa avausosan tuloksesta huolimatta. Villarreal on jo pudottanut Juventuksen ja Bayern Münchenin Mestarien liigasta, joten UCL-urakka on ollut suoranainen jättimenestys, vaikka finaalipaikka jäisi saamatta. Emery ajattelee jo toista osaa.

– Mestarien liigan välierissä joudut kohtaamaan näin hyviä joukkueita. Lisäksi yllätysmahdollisuutta ei enää ole. Liverpool esti meitä kontrolloimasta ottelua, emmekä päässeet juoksemaan heidän selkänsä taakse. Anfieldilla meidän piti järjestää melkoinen puolustustaistelu, mutta uskon, että kotiottelussamme asiat ovat toisin ja saamme itsestämme enemmän irti.

– Tiedämme, että Liverpool on suosikki ja meitä parempi joukkue, mutta tiedämme myös kykenevämme kilpailemaan heitä vastaan. Avausosassa emme tehneet niin. Tulos olisi voinut olla pahempi. Meidän on yritettävä pelata erilainen toinen osa, jossa ottelu kulkisi, miten itse haluaisimme. Nyt olimme huonoja jopa kulmapotkuissa. Olen iloinen siitä, että olemme välierissä ja pääsemme mukaan ottelupariin, jos onnistumme maalinteossa.

Toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina Cerámicalla.

LUE LISÄÄ:

Liverpool mursi Villarrealin muurit Mestarien liigassa – vierailla ei ollut mitään jakoa