Internazionale on kiinnostunut Barcelonan keskikenttäpelaajasta Miralem Pjanićista, kertoo Mundo Deportivo.

Bosnia-Hertsegovinan A-maajoukkueessa 103 kertaa esiintynyt Pjanić, 32, siirtyi Barcelonaan kesällä 2020, mutta näillä näkymin hänen aikansa Kataloniassa on jäämässä yhden, pettymysten täyteisen kauden mittaiseksi.

Pjanić pelasi viime kaudella Barcelonassa 30 ottelua, mutta hän pääsi pelaamaan täydet minuutit vain viidesti ja tuli usein vasta vaihdosta kentälle. Täksi kaudeksi hänet lainattin turkkilaiseen Beşiktaşiin.

Mundo Deportivon mukaan Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta pitää Pjanićista todella paljon. Pjanić on tuttu pelaaja italialaisen jalkapallon seuraajille, sillä hän vietti yhteensä yhdeksän vuotta AS Romassa ja Juventuksessa ennen siirtoaan Barcelonaan.

Pjanićin ja Barcelonan sopimus ulottuu kesään 2024 saakka. Huhujen mukaan Barcelona ehdotti viime kesänä hänelle sopimuksen purkamista, jotta hän voisi siirtyä ilmaiseksi muualle, mutta Pjanić ei suostunut tarjoukseen.