Betis kruunattiin myöhään lauantai-iltana Copan mestariksi vuosimallia 2022, kun se voitti rangaistuspotkukilpailuun edenneessä finaalissa Valencian.

Betisin kapteeni Joaquín nosti ilmaan jo uransa kolmannen Copan pokaalin. Joaquín oli voittamassa Betisin edellistä pokaalia vuonna 2005, jolloin seura voitti Copan mestaruuden Calderónilla. Muutamaa vuotta myöhemmin Joaquín juhli Copan mestaruutta Valencian kanssa.

Valencian Copa-mestaruuden jälkeen Joaquínista otettiin pukukopissa legendaarinen kuva, joka levisi sittemmin kulovalkean tavoin mediaan. Kuvassa Joaquín poseeraa alasti Copan mestaruuspokaalin kanssa. Betis päätti julkaista samanlaisen kuvan lauantain mestaruusjuhlien yhteydessä. Tällä kertaa tosin Betis oli jo valmiiksi sensuroinut kuvan.

40-vuotias Joaquín ilmoitti mestaruusjuhlissa jatkavansa Betisin edustusjoukkueessa vielä ensi kauden. Hänen nykyinen sopimuksensa olisi päättynyt tähän kauteen.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
😂 ¡Lo ha vuelto a hacer! @joaquinarte

📻 #PartidazoCOPE

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
🌴👀😁

Buenos días.

#BetisAlé