Barcelona kärsi sunnuntaina jo kolmannen peräkkäisen kotitappionsa, kun Rayo Vallecano haki täydet sarjapisteet Camp Noulta.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo seitsemän minuutin kohdalla. Vallecano pelasi näyttävän syöttökuvion, jonka päätteeksi Álvaro García laukoi pallon maaliin.

Nopean avausosuman jälkeen Barcelona otti täyden hallinnan pelistä ja loi maalipaikkoja kuin liukuhihnalta. Avausjaksolla pallo kävi kertaalleen ylärimassa, ja myös maalissa, mutta paitsiolippu vesitti tasoitusosuman.

Toisella jaksolla Barca painoi päälle kahta kauhiammin, mutta Rayo Vallecanon maali oli kuin noiduttu. Kotijoukkue ei saanut palloa kertaakaan ohi loistavasti torjuneen Stole Dimitrievskin, vaikka paikkoja oli mielin määrin.

Barcelonan karmiva kolmen kotitappion putki on historiallinen. Katalonialaiset eivät ole seurahistoriansa aikana koskaan ennen hävinnyt yhtä monta kotipeliä perätysten saman kauden aikana. Ei siis ihme, että kotiyleisö vihelsi kotijoukkueen pois kentältä.

ESPN FC

@ESPNFC
Barcelona LOSE three straight home matches in the same season for the FIRST TIME EVER 🤯