Sevilla tiedotti tiistaina tehneensä jatkosopimuksen Bonon kanssa. Sevillan ykkösmaalivahti allekirjoitti seuran kanssa kesään 2025 kestävän jatkosopimuksen.

Sevillalle jatkosopimusuutinen on loistava. Espanjalaismedia puhui viime kesänä pitkään siitä, jättääkö upeasti seurassa pelannut Bono Sevillan taakseen, sillä hän oli herättänyt kiinnostusta muun muassa Valioliigassa, mutta lopulta marokkolaisvahti suostui jatkosopimukseen.

Marokon A-maajoukkuevahti on edustanut Sevillaa kahden ja puolen vuoden ajan ja noussut esiin suorastaan loistavilla peliesityksillä. Sevilla on päästänyt tällä kaudella vähiten maaleja La Ligassa ja Bono on matkalla kohti uransa ensimmäistä Zamoraa, joka jaetaan vähiten maaleja päästäneelle maalivahdille.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
🚨🖊️ Yassine Bono renueva su contrato como sevillista hasta 2⃣0⃣2⃣5⃣.

#Bono2025 #WeareSevilla