Italialaisseura Internazionalen johtohahmoja on viettämässä muutamaa päivää Madridissa. Seuralla on sekä myynti- että ostoaikeita ensi kauden joukkuetta rakennettaessa, ja näihin suunnitelmiin voivat liittyä sekä Real Madrid että Atlético Madrid.

Atléticoa Inter pitää potentiaalisena pelaajansa ostajaehdokkaana. Interin pitäisi tehdä kesän siirtoikkunassa 70 miljoonaa euroa nettoa ja leikata samalla 15 % pelaajiston palkkoja. Corriere dello Sportin mukaan myyntilistan kärjessä on argentiinalainen Lautaro Martínez. Hänet kauppaamalla taloutta voitaisiin saada tasapainoon.

Atlético on Lautarosta kiinnostunut, mutta voi olla, että Inter saisi vielä rahakkaampia tarjouksia Valioliigasta. Lautaron hintalapuksi arvellaan noin 80 miljoonaa euroa.

Sekä Real Madrid-Chelsea- että Atlético Madrid-Manchester City -ottelut paikan päällä seuraavalla Interin urheilujohtaja Piero Ausiliolla on kuitenkin keskusteltavaa myös Real Madridin kanssa. Lautarolle tarvittaisiin myös korvaaja, ja Real Madridin Luka Jovic on yksi Interiä miellyttävä vaihtoehto.

Lisäksi Interissä ollaan kiinnostuneita Dani Ceballosista, joka voisi antaa Marcelo Brozovicille lepoaikaa. Sekä Jovicin että Ceballosin siirron tapauksessa puhuttaisiin lainasiirroista.

Lähde: AS