Barcelonaan hiljattain siirtynyt Ferran Torres on vitsaillut olevansa valmis kidnappaamaan Ousmane Dembélén, jotta hän jatkaisi seurassa.

Dembélén pelaaminen Barcelonassa ensi kaudella on epävarmaa, koska hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kesällä. Osapuolet ovat käyneet jatkoneuvotteluja, mutta toistaiseksi tuloksetta.

Torres ja Dembélé ovat yhdessä Pierre-Emerick Aubameyangin muodostaneet Barcelonan alati vaarallisen hyökkäystrion. Barcelona on voittanut tähän mennessä kaikki pelit, joissa kolmikko on ollut yhtäaikaisesti kentällä. Ei siis ihme, että Torres toivoo kuumeisesti Dembélén jatkavan seurakaverinaan.

– Olen valmis kidnappaamaan Dembélén pitääkseni hänet Barcelonassa! Torres letkautti torstaina pelattavan Frankfurt-ottelun alla.

– Tämä on hyvä seura, yksi maailman parhaista. Mutta on asioita, jotka eivät kuulu meille. Se on hänen päätöksensä. Minkä tahansa ratkaisun hän tekeekään, toivon hänelle kaikkea hyvää.

Dembélé on tehnyt edelliseen viiteen La Ligan otteluun yhden maalin ja antanut peräti seitsemän maalisyöttöä. Hyökkäystrio on mättänyt kyseisellä aikavälillä yhteensä tehot 8+9.