Eintracht Frankfurt isännöi Barcelonaa torstai-iltana Eurooppa-liigan välierien avausosassa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi käväisi lehdistötilaisuudessa keskiviikkona. Xavi otti kantaa muun muassa Ousmane Dembélén tilanteeseen. Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany tapasi hiljattain Dembélén agentin Marokossa. Dembélén sopimus seuran kanssa päättyy kesällä.

– En enää tiedä, mitä minun pitäisi sanoa Dembéléstä. Jos se olisi minusta kiinni, tekisimme jatkosopimuksen välittömästi. Taloustilanteemme ei ole paras mahdollinen ja se on sääli. Alemany tekee kellon ympäri töitä. Toivottavasti hän voisi jäädä. Dembélé on meille elintärkeä pelaaja. Meillä on oltava tuollaisia pelaajia laidoilla ja hän on juuri sellainen, kenet tarvitsemme. Dembélé tekee eron kentällä.

Xavi kertoi olevansa onnellinen oloonsa Barcelonassa.

– Olen täällä hyvin onnellinen. Pelaajani ovat voittajia. Muun muassa Ferran Torres voi epäonnistua maalipaikoissa, mutta siitä huolimatta jatkaa yrittämistään. Hän on suuri persoona. Pidän todella paljon tästä joukkueesta. Täällä on hyvä fiilis ja nyt se on entistä parempi näiden voittojen jälkeen. Johdan tätä joukkuetta, mutta myös pelaajat johtavat sitä. Olemme kuin yksi suuri perhe.