Brahim Díaz on pelannut noin puolentoista vuoden ajan lainalla AC Milanissa.

Real Madrid lainasi hänet Italiaan syyskuussa 2020. 22-vuotias Brahim on esiintynyt edukseen AC Milanissa. Hänen nykyinen lainasopimus Serie A:ta johtavan AC Milanin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Siinä on mukana noin 22 miljoonan euron arvoinen osto-optio.

AS:n mukaan AC Milan on kuitenkin halukas käyttämään osto-option jo tämän kauden jälkeen, vaikka laina kestäisi vielä ensi kauden.

Lehti kertoo AC Milanin teknisenä johtajana toimivan Paolo Maldinin matkustavan lähiviikkoina Madridiin neuvottelemaan Real Madridin kanssa osto-option pienentämisestä. AC Milan haluaa maksaa osto-option pian, mutta toivoo Real Madridin suostuvan hieman pienentämään kyseistä optiota.

Calciomercaton mukaan Maldini aikoo samaisella reissulla tiedustella Real Madridilta myös muiden pelaajien tilannetta. Luka Jovic ja Eden Hazard ovat jättämässä Real Madridin ja saattavat kiinnostaa AC Milania.

Real Madrid hankki Brahimin Manchester Citystä noin 17 miljoonalla eurolla tammikuussa 2019.