Paulo Dybala jättää Juventuksen kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät allekirjoita uutta jatkosopimusta ja Dybala vaihtaa maisemaa vapaana agenttina, kun hänen sopimuksensa päättyy. Juventuksen seurajohto on jo vahvistanut medialle, ettei jatkosopimusta tehdä.

Italialaismedian mukaan Internazionalen lisäksi Atlético on hyvin kiinnostunut Dybalasta.

Calciomercaton mukaan Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta tekee töitä Dybalan hankinnan eteen, mutta Atlético olisi tällä hetkellä mennyt hallitsevan Serie A:n mestarin edelle kilpailussa Dybalasta.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone haluaisi Dybalan seuraan. Lisäksi Atléticon Rodrigo De Paul on puhunut Dybalan kanssa mahdollisesta siirrosta Espanjaan. De Paul ja Dybala pelaavat Argentiinan A-maajoukkueessa.

Dybalan agentti Jorge Antún hakee parhaillaan työskentelylupaa Espanjaan, jotta hän voisi neuvotella asiakkaansa siirrosta espanjalaisseuraan.

Dybala on edustanut Juventusta noin seitsemän vuoden ajan. Hän on tehnyt vuosien saatossa Juventuksen paidassa 113 maalia.