Atlético eteni viime viikolla Mestarien liigan puolivälieriin pudotettuaan Manchester Unitedin yhteismaalein 2-1.

Atléticon ykköstoppari Stefan Savic pelasi vahvan ottelun Old Traffordilla, kun madridilaisseura haki sieltä 1-0 -vierasvoiton ja pudotti Manchester Unitedin.

Vijesti haastatteli Savicia, joka kertoi tarkemmin Manchester United -otteluparista. Savicin mukaan Atlético oli täysin tietoinen siitä, miten Manchester Unitedia vastaan kuuluu pelata.

– Tiesimme, mikä meitä odotti. Tiesimme täydellisesti sen, miten korkealta Manchester United prässäsi meitä. He yrittivät avata ottelun mahdollisimman nopealla maalilla. Olimme valmistautuneet otteluun niin taktisesti kuin henkisesti. Meillä on paljon yksilötaitoa hyökkäyksessä, joten oli loogista luoda maalintekotilanteita ja tehdä ainakin yksi maali. Tiesimme, että meidän oli luotava tilanteita ja ykköstavoitteemme oli estää Manchester Unitedia pääsemästä maalintekopaikoille. Puolustajana olen tyytyväinen siihen, miten onnistuimme. On upeaa päästä jälleen puolivälieriin vaikeimmassa kilpailussa.

Savicilta tiedusteltiin, onko Cristiano Ronaldo jo vanhentumassa. Ronaldo jäi täysin varjoon Atlético-otteluissa.

– En sanoisi, että hän olisi vanhentumassa, sillä hiljattain hän teki hattutempun Tottenhamin verkkoon. Kaikki tiedämme, millainen pelaaja Ronaldo on. Hän yksi historian parhaista ja todella kunnioitamme häntä. Meillä oli myös suunnitelma hänen pysäyttämiseen. Manchester Unitedilla on lukuisia laadukkaita hyökkääjiä ja kirjaimellisesti kaikki olivat kentällä samaan aikaan. He peluuttivat samaan aikaan Ronaldoa, Jadon Sanchoa, Marcus Rashfordia, Edinson Cavania ja nuorta Anthony Elangaa. Emme tienneet, mistä suunnasta tulisi suurin uhka. Onnistuimme pysäyttämään heidät ja viemään kaiken tilan pois. Teimme kaiken hyvin.

Atlético kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Cityn. Haaste on valtava.

– Olen vain kerran toivonut jotain tiettyä vastustajaa Mestarien liigassa. Kaksi vuotta sitten toivoin, että kohtaisimme RB Leipzigin ja toiveeni kävi toteen. Hävisimme sen ottelun. Olemme ikävä vastustaja kaksiosaisessa otteluparissa. On vaikea olla meitä parempi siinä. Lisäksi uskomme voivamme pelata paremmin sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat paperilla meitä parempia. Kaikki ottavat meidät tosissaan.