Ousmane Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy tähän kauteen.

Dembélé on voinut vapaasti neuvotella muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien. Hän ei ole edelleenkään allekirjoittanut jatkosopimusta Barcelonan kanssa ja jättänee siten Barcelonan ilmaiseksi kesällä.

Sportin saamien tietojen mukaan Barcelona uskoo Dembélén sopineen jo siirrosta PSG:n kanssa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi on päättänyt peluuttaa Dembéléä sopimustilanteestaan huolimatta, vaikka seurajohto halusi pitää pelaajan katsomossa koko kevätkauden ajan. Dembélé on esiintynyt edukseen viime aikoina.

Sportin mukaan Barcelonan seurajohto ei enää edes odota Dembélén edustajan aloittavan keskusteluja uudestaan seuran kanssa jatkosopimuksesta. Kaikki viittaa siihen, ettei Dembélé allekirjoita jatkosopimusta ja poistuu seurasta ilman siirtosummaa. Barcelona maksoi hänestä Borussia Dortmundille tiettävästi noin 140 miljoonaa euroa kesällä 2017.

Dembélén agentti vaati Barcelonalta vuodenvaihteessa suorastaan valtavaa palkkaa asiakkaalleen. Lisäksi hän halusi Dembélélle yli 20 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen. Barcelona tyrmäsi välittömästi agentin vaatimukset. Osapuolet eivät ole sittemmin keskustelleet jatkosopimuksesta.