Erling Braut Hålandin tulevaisuuden on määrä ratketa pian.

Håland jättää Borussia Dortmundin kuluvan kauden jälkeen. Tuoreimpien tietojen mukaan Real Madrid ja Manchester City ovat enää tosissaan Hålandin kintereillä.

Barcelona ei ole kuitenkaan luovuttanut – ainakin, jos seurajohtoon kuuluvan Enric Masipin sanoja on uskominen. Masip toimii Barcelonassa puheenjohtaja Joan Laportan neuvonantajana.

– Hålandin hankkiminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Monen asian on käytävä toteen, jotta voisimme hankkia hänet. Seura etsii edelleen uusia tapoja hänen hankkimiseen talousvaikeuksista huolimatta.

– Pysyn siinä, mitä Laporta sanoi. Seura hankkii pelaajia, mutta hankkiakseen uusia vahvistuksia, on meidän myytävä pelaajiamme. Barcelonan on hankittava parhaita pelaajia. Håland on loistava pelaaja, Masip totesi El Larguerolle.

Hålandin siirtosummaksi on arvioitu noin 75-80 miljoonaa euroa. Håland tekee päätöksen tulevaisuudesta seuraavien päivien aikana.

Barcelonan seura- ja valmennusjohto matkasi muutama viikko sitten Saksaan tapaamaan Hålandia. Joukkueen päävalmentaja Xavi oli mukana matkalla.