Kun Barcelona löylytti sunnuntaisessa El Clásicossa Real Madridia maalein 4-0, oli Barcan puolustuksen liideri jälleen kokenut toppari Gerard Piqué. Piqué ja koko muu puolustuslinja piti Real Madridin hyökkäykset kurissa ja teki maalivahti Marc-André ter Stegenin nollapelistä jopa helpon.

Barcelonan vakuuttava esitys sai myös Piquén puolison, maailmankuulun pop-laulajan Shakiran innostumaan. Kolumbialainen twiittasi pelin jälkeen miehensä sankarillisista otteista, ja viittasi tämän myös kärsineen erinäisistä fyysisistä vaivoista.

– Gerard ei anna minun sanoa näitä asioita julkisesti, mutta vain hän voi pelata sankarillisesti noin, olipa takana sitten minkälainen loukkaantuminen tai kipu tahansa, ja antaa aina kaikkensa. En sano näin siksi, että hän on mieheni, mutta hän on maailman paras keskuspuolustaja. Olen puhunut, maalimäärään viitaten neljää sormea kuvassa pystyvä pitävä Shakira kirjoitti.

Shakira ja Piqué ovat olleet yhdessä vuodesta 2011 lähtien. Perheeseen kuuluu myös kaksi poikaa.