Ronald Koeman sai potkut Barcelonan peräsimestä lokakuun lopussa. Barcelonan alkukausi oli surkea niin pelillisesti kuin tuloksellisesti ja Koeman maksoi siitä työpaikallaan.

Hollantilaisluotsi on ollut sittemmin työttömänä. Barcelonassa edelleen asuva Koeman on kuitenkin pian löytämässä itselleen uuden työpaikan.

Hollantilaisen NOS:n mukaan Koeman neuvottelee parhaillaan Hollannin jalkapalloliiton kanssa A-maajoukkueen päävalmentajan paikasta. Pesti vapautuu Qatarin MM-lopputurnauksen jälkeen, kun maajoukkueen nykyinen päävalmentaja Louis van Gaal jättää tehtävänsä.

Koeman neuvottelee liiton kanssa valmennusryhmänsä jäsenistä ja sen jälkeen sopimus on määrä julkaista.

Hollannin A-maajoukkueen päävalmentajan paikka on Koemanille tuttu. Koeman jätti tehtävän siirryttyään Barcelonan peräsimeen elo-syyskuun vaihteessa 2020. Koeman ehti valmentaa maajoukkuetta kahden ja puolen vuoden ajan. Pesti Barcelonassa kesti sen sijaan reilun vuoden.