Eurooppa-liigan kuusinkertainen mestari Sevilla putosi kilpailusta torstaina neljännesvälierävaiheessa. Andalusialaisseura hävisi West Hamin vieraana 0-2 ja kärsi siten otteluparissa 1-2-tappion.

Hammers siirtyi johtoon vajaan 40 minuutin kohdalla. Kotijoukkue riisti pallon keskikentällä, ja lopuksi Michail Antonio antoi keskityksen Tomáš Součekille, joka puski pelivälineen sisään.

Ottelupariin ei saatu ratkaisua varsinaisen peliajan puolella, joten edessä oli jatkoaika.

Lontoolaiset saivat toisen osumansa 112. minuutilla. Sevillan maalivahti Yassine Bounou torjui Pablo Fornalsin yrityksen, mutta irtopallo tuli Andri Jarmolenkolle, joka pääsi viimeistelmään lähietäisyydeltä.

Espanjasta ainoana joukkueena kahdeksan parhaan joukkoon eteni Barcelona. Puolivälierä- ja välierävaiheiden arvonta suoritetaan perjantaina.