Villarreal teki keskiviikkona melkoisen uroteon, kun se pudotti Mestarien liigassa jatkosta Juventuksen. Keltainen Sukellusvene haki Torinosta 3-0-voiton ja voitti otteluparin 4-1.

Villarrealin maaleista kaksi syntyi rangaistuspotkusta. Ensin pilkulta osui pitkään loukkaantuneena ollut Gerard Moreno ja sitten lisäajalla Arnaut Danjuma. Välissä ottelun ainoan pelitilannemaalin teki toppari Pau Torres. Villarrealin oma kasvatti ohjasi lähietäisyydeltä jalallaan kulmapotkun Juventuksen verkkoon.

– Se oli urani tärkein maali. Etenimme puolivälieriin Villarrealin kanssa. Olen euforinen, sillä ansaitsimme tämän, Torres hehkutti pelin jälkeen.

– Emme parhaissakaan suunnitelmissamme ajatelleet, että saavuttaisimme tällaisen tuloksen. Tiesimme, että Juventus saisi maalipaikkoja. (Maalivahti Geronimo) Rulli pelasi hyvin. Meillä oli myös vähän onnea, mutta sekin pitää etsiä.

Varauduimme pitkään otteluun, sillä meillä oli tärkeitä pelaajia vaihtopenkillä. Gerard (Moreno) muuttaa joukkueen täysin, sillä hän on uskomaton pelaaja, Torres kehui.

Perjantaiseen puolivälieräarvontaan Torresilla ei toiveita ole.

– Otamme vastaan sen, mikä tulee. Meillä ei ole minkäänlaisia paineita. Menemme nauttimaan ja haastamaan, Torres lupasi.

Villarrealin valmentaja Unai Emery voitti Sevillan käskyttäjänä Eurooppa-liigan kolme kertaa ja johdatti viime vuonna Villarrealin seurahistorian ensimmäiseen isoon mestaruuteen, Eurooppa-liigan voittoon. Nyt Emery on ensimmäistä kertaa mukana Mesarien liigan puolivälierissä.

Lähde: AS