Villarreal eteni Mestarien liigan puolivälieriin keskiviikkoiltana pudotettuaan Juventuksen yhteismaalein 4-1. Avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin ja Villarreal voitti Torinossa pelatun toisen osaottelun peräti 3-0.

Juventus hallitsi avausjaksoa pelillisesti mielin määrin ja loi lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, mutta heikko viimeistely ja laadukkaan ottelun pelannut Villarreal-vahti Gerónimo Rulli pitivät isännät nollilla.

Villarreal pelasi toisella jaksolla taktisesti loistavasti. Unai Emeryn miehistö puolusti tarkasti ja paransi kokonaisvaltaista pelaamista huomattavasti verrattuna avausjaksoon. Juventus ei päässyt toisella puoliskolla hyville maalipaikoille.

Villarreal iski kaikki kolme maaliaan viimeisen 20 minuutin aikana. Kentälle vaihdettu Gerard Moreno iski pilkulta vieraat johtoon. Villarrealin paras maalintekijä on ollut suuren osan kaudesta loukkaantuneena, mutta palasi tänään pelikentille ja onnistui heti maalinteossa. Hetkeä myöhemmin Pau Torres siirsi Villarrealin kahden maalin etumatkalle kulmatilanteessa. Kirsikkana kakun päälle Villarreal viimeisteli kolmannen maalinsa lisäajalla – toistamiseen pilkusta. Pallo osui Matthijs de Ligtin käteen ja Arnaut Danjuma iski pallon varmasti maaliin. 0-3.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvotaan perjantaina. Espanjalaisseuroista mukana Villarrealin lisäksi ovat molemmat madridilaisseurat.