Real Madrid pelaa keskiviikkoiltana kenties koko kauden suurimman ottelunsa, kun se isännöi PSG:tä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

PSG voitti avausosan 1-0.

Madridilaislehti Marca haastatteli Robert Piresiä. Ranskalaislegendan mukaan Real Madridilla on täydet mahdollisuudet edetä jatkoon.

– Entisenä pelaajana uskon kokemuksen olevan hyvin tärkeässä asemassa. On tärkeää, että olet kokenut. Real Madrid hävisi avausosan 1-0, mutta ei se ole vielä mitään. He voivat nousta jatkoon. Etenkin, kun luvassa on loppuunmyyty Bernabéu ja se auttaa huomattavasti Real Madridin pelaajia.

– Olen pelannut Bernabéulla ja tiedän, miten vaikeaa se on vastustajille. Real Madridin kannattajat kannattavat huomattavasti joukkuettaan ja jos ottelu etenee heidän kannaltaan suotuisasti, on PSG:n oltava varuillaan. PSG:n pelaajat voivat kärsiä, sillä Real Madrid pelaa kotonaan ja kannattajat tukevat heitä.

Piresin mielestä PSG:n johto on sellainen, jonka Real Madrid voi kiriä nopeasti umpeen.

– Muistutan, ettei 1-0 -johto ole vielä mitään. Real Madrid voi helposti nousta siitä. Puhumme Real Madridista, joka on suurseura ja voittanut 13 kertaa Mestarien liigan. Lisäksi heillä on Carlo Ancelottin kaltainen huippuvalmentaja. PSG:llä on hyökkäyksessään kolme supertähteä, mutta Real Madrid ei voi pelätä PSG:tä, sillä kokonaisuudessaan he ovat pitkälti yhtä hyviä joukkueita.