FIFA ilmoitti hiljattain, että ukrainalais- ja venäläisseuroja edustavat ulkomaalaispelaajat voivat poistua vapaasti seuroistaan ilman siirtosummaa.

AS:n mukaan Atlético ja Real Madrid ovat kiinnostuneet samasta pelaajasta – nimittäin Shakhtar Donetskin 18-vuotiaasta Vinicius Tobiasista. Laitapuolustaja siirtyi tammikuussa Internacionalista Shakhtariin noin kuudella miljoonalla eurolla, mutta saa halutessaan jättää seuran.

Pelaaja ei ehtinyt debytoida Shakhtarissa ennen sodan alkamista.

Lehden mukaan Atlético haluaisi lainata pelaajan kevätkaudeksi pääosin B-joukkueeseensa, mutta Vinicius Tobias harjoittelisi edustusjoukkueen kanssa ja saattaisi saada myös minuutteja Diego Simeonen alaisuudessa joukkueen heikon laitapuolustajatilanteen vuoksi.

Real Madrid on sen sijaan seurannut pelaajaa jo muutaman vuoden ajan ja myös Real Madrid haluaisi hänet kevätkaudeksi lainalle B-joukkueeseensa.

Oikea laitapuolustaja pelaa Brasilian juniorimaajoukkueissa.