Laliiga.com-sivusto on nyt Espanjan pääsarjan, La Ligan, virallinen yhteistyökumppani. Sen kunniaksi Laliiga.com-sivustolla käynnistyy ”Legenda valokeilassa” -juttusarja, jossa tutustutaan La Ligan legendaarisiin pelaajiin.

Yhteistyö La Ligan kanssa on Laliiga-sivustolle hieno palkinto määrätietoisesta työstä, jota sivusto on tehnyt Espanjan pääsarjan suomenkielisessä uutisoinnissa. Laliiga.comin sisällöistä vastaava toimituspäällikkö Jaakko Perttilä on innoissaan uudesta yhteistyöstä ja sen tuomista mahdollisuuksista.

– Olen erittäin iloinen yhteistyöstä, joka lähti La Ligan aloitteesta. Se kertoo Laliiga.comin saavuttamasta asemasta Suomessa ja jopa kansainvälisesti. Yhteistyökuvion myötä voimme tarjota lukijoillemme jatkossa yhä enemmän ainutlaatuista sisältöä, jota ei muualta saa, Perttilä toteaa tyytyväisenä.

Ensimmäinen konkreettinen esimerkki yhteistyöstä on Legenda valokeilassa -juttusarja, jossa ääneen pääsevät La Ligan legendat. Haastattelut julkaistaan yksinoikeudella suomeksi. Juttusarjassa tutustutaan muun muassa Carles Puyolin, Patrick Kluivertin ja Diego Forlánin kaltaisiin supertähtiin.

Laliiga.comin sisällöntuotannosta vastaavan toimituksen esimies Juho Hirvonen uskoo juttusarjasta olevan iloa lukijoille.

– Tämä on monella tapaa varsin ainutlaatuinen juttusarja. Harvemmin Kluivertin tai Fernando Hierron kaltaisten legendojen haastatteluja pääsee lukemaan suomeksi. Jutuissa kerrataan pelaajien uria ja ääneen pääsevät myös legendojen entiset pelikaverit ja valmentajat. Uskon, että moni lukija saa paljon näistä jutuista, Hirvonen sanoo.

Juttusarjan ensimmäisessä osassa ääneen pääsee Barcelonan monivuotinen kapteeni Carles Puyol. Kaikki juttusarjan artikkelit löytyvät kootusti Legendat-erikoissivultamme.