Atlético Madrid vei sunnuntai-iltana tärkeät sarjapisteet mukanaan Sevillasta, kun Real Betis kaatui maalein 3-1. Voitto kävi kuitenkin kalliiksi, sillä runsaista loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt Atlético menetti Sime Vrsaljkon ja Ángel Correan sairastuvalle. Molemmat tulivat vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla.

Atléticon seuraava peli on perjantaina Cádizia vastaan, ja on epävarmaa, voiko kaksikko siinä pelissä pelata. Vrsaljkolla kerrotaan olevan melkoisia kipuja ja Correan nilkka on turvoksissa.

– Vrsaljko sai tällin ilmakaksinkamppailussa ja häneen sattuu melkoisesti. Correan tilanne on vielä pahempi, sillä hän sai tällin nilkkaansa, ja nilkka turposi, valmentaja Diego Simeone kertoi pelin jälkeen.

Atlético Madridin edustaja Tomás Reñones arvosteli pelin jälkeen Betisin kovia otteita ja tuomarin tuomintaa.

– Olemme huolissamme, sillä meitä vastaan tehdään paljon rikkeitä, joita ei vihelletä ja jotka johtavat loukkaantumisiin. Niin kävi Antoine Griezmannille Real Madridia vastaan, Daniel Wassille Barcelonaa vastaan, Matheus Cunhalle Levantea vastaan ja tänään Vrsaljkon ja Correan kanssa, Reñones sanoi Movistarin haastattelussa.

– Rikkeitä ei vihelletty, mutta he loukkaantuivat. Katsotaan, kuinka pitkään Correa on sivussa. Emme yleensä puhu tuomaritoiminnasta, mutta olemme huolissamme. Tuomarit voivat tehdä virheitä, kuten tänään. Meitä kuitenkin huolettaa, että pelaajia loukkaantui taas, eikä rikkeitä vihelletty.

Lähde: AS