Cristiano Ronaldo ja Sami Khedira pelasivat Real Madridissa yhdessä vuodet 2010-15.

Khedira siirtyi sittemmin Juventukseen ja kaksikko pelasi vielä kahden ja puolen vuoden ajan yhdessä torinolaisjätin riveissä.

Uransa viime kesänä lopettanut Sami Khedira käväisi ESPN:n haastattelussa.

Khedira kertoi mielipiteensä Ronaldosta. Khediran mukaan Ronaldo oli hyvin erilainen Real Madridissa kuin Juventuksessa.

– Tunsin kaksi eri Cristianoa. Real Madridissa pelanneen hieman nuoremman ja kenties epävarman ja egoistisen Ronaldon. Hänen oli löydettävä persoonallisuutensa. Ronaldo teki Real Madridissa valtavan määrän maaleja ja pelasi loistavasti, mutta ei ollut välttämättä niin tärkeä joukkueen sisällä.

– Sitten tunsin myös Juventuksessa pelanneen Ronaldon. Hän saapui seuraan edelleen egoistisena maalintekijänä, mutta silloin hän oli johtaja. Hän oli luonnollinen johtaja. Hän vei meitä aina eteenpäin ja tiesi tarvitsevansa joukkuetoverien apua voittaakseen pokaaleja.

Entinen Real Madridin pelaaja paljasti: Näin José Mourinho kasvatti hänen itseluottamustaan – ”Ihoni menee edelleen kananlihalle”

– Älkää ymmärtäkö minua väärin. Real Madridissakin hän oli osa joukkuetta, mutta Juventuksessa hän oli kypsempi. Hän keskittyi aina jalkapalloon, mutta hänestä tuli hieman rennompi sen jälkeen, kun hän sai lapsia. Ronaldo on niin kilpailuhenkinen. Harjoituksissa kaikki halusivat voittaa Ronaldon ja jos olit hänen puolellaan, tehdä kaikkesi auttaaksesi Ronaldoa voittamaan.

Ronaldo edusti Real Madridia vuodet 2009-18. Hän on 450 maalillaan seurahistorian paras maalintekijä.