Álvaro Odriozola pelaa hienoa kautta Fiorentinassa.

Laitapuolustaja kuuluu lainaseuransa avainpelaajiin. Odriozolan lainasopimus Fiorentinan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Odriozolan on määrä palata pysyvästi Real Madridin vahvuuteen.

Torinolaislehti Tuttosport haastatteli Odriozolaa, joka kertoi kieltäytyneensä aikoinaan Juventuksen tarjouksesta siirtyäkseen Real Madridiin. Real Madrid hankki Odriozolan 30 miljoonalla eurolla Real Sociedadista kesällä 2018.

– Halusiko Juventus hankkia minut? Se pitää paikkansa. He halusivat minut ennen kuin Real Madrid ilmestyi neuvotteluihin. Olin pelannut todella hyvän kauden ja minulle kerrottiin Juventuksen kiinnostuksesta, mutta Real Madrid on Real Madrid ja heille on mahdotonta sanoa ei, Odriozola totesi.

Fiorentina haastaa Juventuksen keskiviikkona Coppa Italian välierien avausosassa. Odriozola tietää, miten tärkeänä Fiorentinan kannattajat pitävät Juventus-otteluita.

– Ajattelen el Clásicoa, El derbi madrileñoa tai kotialueeni baskiderbyä. Täällä Firenzessä se on kuin Mestarien liigan finaali.

LUE LISÄÄ:

Lainapelaaja paljasti: Ei kehdannut jäädä Real Madridiin – ”Se olisi ollut epäkunnioittavaa”

AS: Lainapelaaja palaa Real Madridiin – saako ensimmäistä kertaa todellisen näyttöpaikan?