Álvaro Odriozola siirtyi viime kesänä Real Madridista lainalle Fiorentinaan.

Laitapuolustaja on kuulunut Fiorentinan avainpelaajiin ja pelaa todella hyvää kautta Serie A:ssa.

Baskipuolustajan lainasopimus Fiorentinan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

OK Diario haastatteli Odriozolaa. Odriozola kertoi seuraavansa tarkasti Real Madridin edesottamuksia.

– Katson kirjaimellisesti jokaisen Real Madridin ottelun. Kun he pelaavat samaan aikaan, kun meillä on Fiorentinan kanssa ottelu, katson Real Madridin kamppailun jälkilähetyksenä. Ja tietenkin seuraan Real Madridin päivittäistä tekemistä.

– Tämä on ensimmäinen kerta sitten Real Sociedadin aikojen, kun tunnen itseni selväksi avauskokoonpanon pelaajaksi. En ole saanut aiemmin tällaista mahdollisuutta nauttia jalkapallosta.

Odriozola kertoi, ettei olisi kehdannut jäädä Real Madridiin kuluvaksi kaudeksi, koska hän tiesi, että rooli olisi jäänyt hyvin pieneksi – ellei olemattomaksi.

– Puhuin kesällä Ancelottin kanssa ja hän sanoi pitävänsä minut mielellään joukkueessaan. Hän kertoi luottavansa taitoihini, eikä jäämisessäni olisi ollut minkäänlaista ongelmaa. Kesällä sain koronatartunnan ja sen vuoksi jouduin takamatkalta kilpailuun pelipaikoista. Mielestäni olisin käyttäytynyt epäkunnioittavasti Real Madridia kohtaan, jos olisin jäänyt seuraan ja saanut pelinumeron, koska tiesin olevani kolmosvaihtoehto pelipaikalleni ja saisin olemattoman määrän vastuuta. Olin rehellinen itselleni ja päätin lähteä.

Madridilaismedian mukaan Real Madrid on päättänyt pitää Odriozolan joukkueessaan ensi kaudella. Odriozola ei ottanut siihen kantaa sen enempää.

– En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. On selvää, että kaikkien pelaajien unelma on Real Madridissa menestyminen.