James Rodríguez on jälleen puhunut avoimesti siitä, kuinka harmistunut hän oli, kun Real Madrid ei suostunut päästämään häntä Atlético Madridiin kesällä 2019. 30-vuotias kolumbialainen avasi tuntojaan omalla Twitch-kanavallaan. James oli pelannut kaksi edellistä kautta lainalla Bayern Münchenissä, ja oli halukas siirtymään Atléticoon, jossa tarjolla olisi ollut iso rooli.

– Pelaajat eivät ole oman kohtalonsa isäntiä. Olin tehnyt oman päätökseni. Minulla oli sillä hetkellä mahdollisuus siirtyä seuraan, josta kaikki tietävät, mikä se oli, mutta siirto ei toteutunut, James aloitti.

– Olisin ollut kotonani lähellä poikaani ja tytärtäni. Kaikesta oli sovittu sen seuran kanssa, mutta lopulta Real Madrid ei päästänyt minua lähtemään.

– Jalkapalloilija ei päätä omista asioistaan. Meillä on pomoja, jotka johtavat tai eivät johda hyvin. Heitä on toteltava, emmekä voi sille mitään.

James on puhunut samasta pettymyksestä julkisesti aiemminkin. Hän pelasi kaudella 2019-2020 Real Madridissa vain 14 ottelua (728 minuuttia). Loukkaantumisetkin vaivasivat, mutta etenkn keväällä James jämähti terveenäkin penkille. Zinedine Zidane ei ikinä luottanut häneen.

Kesällä 2020 James siirtyi Evertoniin vanhan valmentajansa Carlo Ancelottin houkuttelemana. Kun valmentaja vaihtui Rafa Benitéziin, loppui luottamus Evertonissakin. Tällä kaudella James on pelannut qatarilaisessa Al Rayyanissa. ausi on ollut tehokas, sillä 12 pelissä on syntynyt viisi maalia ja viisi maalisyöttöä.

Vaikka sopimus qatarilaisseuran kanssa ulottuukin vuoteen 2024, on James väläytellyt haluaan palata Eurooppaan kenties jo seuraavassa siirtoikkunassa. Nyt Evertonia valmentaa Frank Lampard, eikä kolumbialainen sulje Liverpooliinkaan paluuta pois.

– Jos se olisi mahdollista, miksi ei? Jos he haluavat, olen paluulle täysin avoin, James totesi.

Lähde: AS