Atlético Madrid ei ole hävinnyt Wanda Metropolitanolla vielä yhtään La Liga -ottelua, jota se on johtanut avausjakson jälkeen 1-0. Ei hävinnyt tänäänkään.

Atlético voitti samoin 1-0-numeroin molemmat puoliajat Celta Vigoa vastaan, ja rakensi ensimmäisen kahden ottelun ”voittoputkensa” sitten marraskuun.

Atléticon sankari oli tällä kertaa yllättävä, laitapuolustaja Renan Lodi. Lodi teki molemmilla puoliajoilla maalin, ja kummallakin kerralla Geoffrey Kondogbian hyvästä syötöstä.

Brasilialaisesta tuli samalla ensimmäinen kaksi maalia yhdessä La Liga -ottelussa tehnyt Atléticon puolustaja sitten vuoden 2006. Kahden maalin peli oli hänen ammattilaisuransa ensimmäinen. Ylipäätään koko sarjassa puolustaja oli tehnyt kaksi maalia samassa pelissä viimeksi reilut viisi vuotta sitten. Tammikuussa 2017 asialla oli Sergio Ramos.

Kahdella edellisellä kaudellaan Lodi oli tehnyt yhteensä kaksi maalia. Nyt hänen tämän kalenterivuoden maalisaldonsa on jo kolme osumaa. Se on enemmän kuin Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat tänä vuonna tehneet, yhteensä. Kummankin maalisaldo vuodelta 2022 näyttää kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen yhtä tehtyä maalia.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
ATM 2-0 CEL (60') - Primer doblete en la carrera profesional de Renan Lodi. Ha marcado hoy los mismos goles que en las dos temporadas anteriores completas.

Entre Messi (1) y Cristiano Ronaldo (1) han marcado menos goles que Renan Lodi (3) en lo que llevamos de 2022.

OptaJose

@OptaJose
2 - Renan Lodi🇧🇷 is the first defender to score a brace in a single #LaLiga game since January 2017 when Sergio Ramos scored thanks to Toni Kroos' assists for Real Madrid vs Málaga (2-1). Synchrony