Atlético Madrid jäi kotikentällään 1-1-tasapeliin Manchester Unitedin kanssa, vaikka hallitsi ottelutapahtumia. Vierasmaalisäännön poistaminen merkitsee kuitenkin sitä, että Mestarien liigan neljännesvälien ottelupari on vielä täysin avoinna.

Hyvä peliesitys antoi kuitenkin Atléticon pelaajille uskoa jatkopaikkaan.

– Pelasimme kunnollisen ja intensiivisen ottelun. Oli meidän vuoromme luoda vaaranpaikkoja, ja tehdä se intensiteetillä, keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbia kommentoi.

– United oli vahva joukkue ja heillä on hyökkäyksessä erittäin hyviä pelaajia. Meidän täytyy olla tyytyväisiä. Olimme omia itsejämme ja kentällä yhtenäisiä. Sitä merkitsee olla Atlético Madrid.

Hyökkääjä Ángel Correan mielestä tasapeli oli tuloksena pettymys. Hän kuitenkin uskoo valmentaja Diego Simeonen olevan tyytyväinen.

– Suihimme jäi karvas maku, sillä joukkue antoi valtavan panoksen. Tasapeli oman virheemme seurauksena on sääli. United teki maalin ainoasta maalipaikastaan.

– Simeone lähtee aina voittamaan otteluita. Myös vastustaja pelaa, joten joskus asiat eivät suju siten kuin hän meiltä pyytää. Tänään hän tulee kuitenkin olemaan tyytyväinen, sillä joukkue teki sen, mitä hän meiltä pyysi, Correa lisäsi.

Myös puolustaja José María Giménez harmitteli tasatulosta.

– Hieman harmissani olen. Emme ansainneet tasapeliä. Teimme paljon voittaaksemme ja olimme paljon heitä parempia. Loimme maalipaikkoja ja osuimme kahdesti maalipuihin. Mutta jos ei ole tehokas paikoissa, he ovat todella hyviä. Me hallitsimme pelin kaikkia osa-alueita, Giménez sanoi.

Täynnä itseluottamusta oli myös Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo.

– Se, että vierasmaalisääntöä ei enää ole, antaa meille hyvät mahdollisuudet päästä jatkoon. Pelasimme erittäin hyvän pelin, mutta meillä oli huonoa tuuria tolppien kanssa.

– Meillä on yli 50 prosentin mahdollisuudet päästä jatkoon. Pelaamme tällaisia pelejä paremmin kotona kuin vieraissa, Cerezo pohti.

Lähde: AS