Atlético kohtasi Manchester Unitedin keskiviikkoiltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Ottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Atlético joutui otteluun muun muassa ilman pelikieltoista Yannick Carrascoa ja loukkaantunutta Kokea. Myös Daniel Wass ja Matheus Cunha olivat sivussa polvivammojen vuoksi.

João Félix iski ottelun ensimmäisen täysosuman jo kuudennella minuutilla. Renan Lodi lähetti laatukeskityksen kohti Manchester Unitedin boksia ja Félix voitti kaksinkamppailutilanteessa Harry Maguiren päästen puskemaan pallon maaliin.

Atlético oli ensimmäisellä jaksolla parempi. Se kykeni luomaan muutaman maalipaikan, vaikka Atlético puolusti tiiviisti ja yritti välttää parhaansa mukaan riskejä. Manchester United hallitsi mielin määrin palloa, mutta maalipaikat jäivät nollaan.

Toisella jaksolla Manchester United oli parempi. Ralf Rangnickin miehistö sai pelin juonesta kiinni ja kykeni pitämään palloa huomattavasti paremmilla maalintekosektoreilla kuin avausjaksolla. Ottelun tasoitusmaali syntyi kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Anthony Elanga pääsi tekopaikkaan ja iski pallon Jan Oblakin vartioimaan maaliin.

Viimeinen kymmenminuuttinen oli vauhdikas, sillä Elangan maalin lisäksi Antoine Griezmann laukoi pallon ylärimaan.

Otteluparin toinen osa pelataan 15. maaliskuuta.