Villarreal ja Juventus iskevät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa. Ottelu pelataan Cerámicalla.

Arnaut Danjuma pelaa hienoa kautta Villarrealissa. Hollantilaislaitahyökkääjä saapui Villarrealiin viime kesän siirtoikkunan loppuhetkillä. 21 ottelussa on syntynyt 12 maalia ja kolme maalisyöttöä. Danjuma iski lauantaina hattutempun Granadan verkkoon.

Danjuma oli tehokas Mestarien liigan lohkovaiheessa, sillä hän iski joukkueelleen neljä täysosumaa.

Marca haastatteli Danjumaa ennen tiistaista ottelua. Danjuma paljasti Villarrealin tähtäävän koko turnauksen voittoon.

– Mestarien liigan voittaminen on luonnollisesti tavoitteemme, joten en koskaan sanoisi sen olevan mahdotonta, vaikkemme olekaan suurimpia voittajasuosikkeja. Haluan aina menestyä ja haluamme voittaa sen. Mestarien liigan voittaminen on tavoitteemme ja teemme kaiken mahdollisen saavuttaaksemme sen.

Danjuma arvostaa Mestarien liigan hyvin korkealle.

– Mestarien liiga on maailman paras seurajoukkueturnaus, joten se auttaa minua saamaan parhaan itsestäni irti. Mitä vaikeampi ottelu, sitä enemmän haluat saada itsestäsi kaiken irti. On mahdotonta selittää, miltä minusta tuntuu, kun menen kentälle ja kuulen Mestarien liigan hymnin. Ihoni menee kananlihalle. Tiedät koko maailman katsovan sinua ja haluat onnistua.

– Pelaat urallasi vain tietyn määrän otteluita Mestarien liigassa. Sen vuoksi ne ovat niin tärkeitä ja haluat osoittaa taitosi. Olen kiitollinen kaikista mahdollisuuksista, jotka minulle on annettu, mutta en ole vielä tyytyväinen sen suhteen, mitä olen saavuttanut, koska minulla on vielä paljon tehtävää.