Barcelona voitti Valencian sunnuntaina Mestallalla 4-1.

Valencia on voittanut edellisen sarjaottelunsa 20. joulukuuta ja on pudonnut sarjataulukossa 12. sijalle.

Valencian päävalmentaja José Bordalás ei peitellyt pettymystään ruman tappion jälkeen. Bordalás muistutti samalla, että Valencia voi napata Copan finaalipaikan, jos se pelaa samalla tavalla välierien toisessa osassa kuin ensimmäisessäkin. Athletic ja Valencia päätyivät 1-1 -tasapeliin avausosassa.

– Olen hyvin turhautunut ja suuttunut. Minulla oli erilaiset ajatukset saapuessani Valenciaan ja siksi olen todella turhautunut. En halua tällaista. Voimme hävitä, mutta emme tällaisella tavalla. Copassa voimme kuitenkin edetä finaaliin pudottamalla Athleticin. Se on mahdollista, jos pelaamme samalla tavalla kuin avausosassa. Haluamme pelata juuri sillä tavalla ja olla joukkue, joka menee kentälle taistelemaan, Bordalás vakuutti.

– Kun kausi alkoi, en odottanut olevamme näillä sijoilla. On huolestuttavaa, että teemme edelleen samanlaisia virheitä kuin kauden alussa. On vaikea kehittyä, kun teet samanlaisia virheitä. Olen kunnianhimoinen persoona ja valmentaja ja haluan parantaa joukkueen numeroita verrattaessa aiempiin kausiin. Kautta on vielä jäljellä, mutta meidän on parannettava, koska olemme tuloksellisesti surkeassa iskussa. Nyt on katsottava totuutta silmiin.

Bordalás sanoi suoraan, ettei Valencia kykene tällä hetkellä haastamaan La Ligan parhaimpia joukkueita.

– Tällä hetkellä emme voi verrata itseämme sarjan kärkijoukkueisiin. Se on fakta. Emme voi elää menneisyydessä, koska tällä hetkellä emme ole samalla tasolla kärkijoukkueiden kanssa.