Espanjalaisjoukkueista seuraavana tulessa Mestarien liigassa on Villarreal, joka saa tiistaina vieraakseen Juventuksen. Villarreal on omassa sarjassaan viidentenä ja Juventus neljäntenä, joten otteluparista voinee odottaa melko tasaista.

Todellisen myrskyvaroituksen Villarreal antoi Juventukselle lauantaina, kun se nujersi vieraissa Granadan 4-1. Erityisen hurjassa lennossa oli hollantilaishyökkääjä Arnaut Danjuma, joka teki ”Keltaisen sukellusveneen” maaleista kolme. Hattutemppu oli 25-vuotiaan Danjuman ammattilaisuran ensimmäinen. Kaksi maaleista syntyi rankkarista.

Junioritasolla Danjuma oli hattutempun tehnyt, ja kiinnostavasti lähes päivälleen viisi vuotta sitten. Hän teki neljä maalia 20.2.2017, kun NEC Nijmegenin juniorijoukkue voitti PEC Zwollen juniorit 4-2.

Danjuma oli ollut vastikään noin kaksi kuukautta sivussa kentiltä nilkkavamman vuoksi, mutta hän toipui parahiksi kuntoon ennen Mestarien liigan kevätkautta. Viime kesänä Villarrealiin siirtynyt Danjuma on ollut joukkueensa ykköstykki, sillä 21 ottelussa hän on tehnyt komeat tehot, 12 maalia ja kolme maalisyöttöä. Danjuman yhden kauden maaliennätys on 17 maalia viime kaudella, jolloin hän pelasi Englannin toisen sarjatason Bournemouthissa.

Villarrealin valmentaja Unai Emery oli hyvin tyytyväinen Nigeriassa syntyneen Hollannin A-maajoukkuelaiturin tehoista.

– Danjuma on pelaaja, joka tuo meille omalla tasollaan paljon tasapainoa ja maaleja. Odotimme hänen toipuvan täyteen tikkiin tulevissa otteluissa. Se, että hän palasi omalle tasolleen jo tässä ottelussa, on erittäin hyvä uutinen tulevia pelejä ajatellen, Emery totesi.

Lähde: AS