Huhujen mukaan Barcelona etsii ensi kauden joukkueeseensa uutta laitapuolustajaa. Sergiño Dest ei ole noussut odotetunlaiseksi vastuunkantajaksi, ja Dani Alves on väliaikaisratkaisu. Ykkösnimenä huhuissa on ollut Ajaxin oikea laitapakki Noussair Mazraoui, jonka sopimus päättyy tulevana kesänä. Näin ollen hän on saatavilla Barcelonan viime aikojen hankintapolitiikan mukaisesti siirtokorvauksetta.

Saksalainen Sport1 kuitenkin kertoo, että Borussia Dortmund pyrkii vesittämään Barcelonan siirtosuunnitelmat. Sivuston mukaan Dortmund ja 24-vuotias Marokon maajoukkuepelaaja käyvät jo konkreettisia neuvotteluja sopimuksesta.

Nopeajalkainen ja hyökkäysorientoitunut Ajaxin oma kasvatti on tehnyt tällä kaudella komeat tehot viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä 18 ottelussa. Mazraouilla on myös erinomainen kaukolaukaus.

Dortmundin ja Barcelonan lisäksi myös Sevillan kerrotaan kamppailevan Mazraouin palveluksista. Saksalaisseuran kerrotaan kuitenkin olevan tällä hetkellä paalupaikalla.

– BVB on jo keskustellut konkreettisesti pelaajan ja hänen agenttinsa Mino Raiolan kanssa. Barcan kanssa ei olla vielä niin pitkällä, Sport1:n toimittaja Patrick Berger kertoo.