Marokkolaistaustaista Noussair Mazraouia on pidetty huhuissa jo jonkin aikaa mahdollisena Barcelonan tulevan kesän vahvistuksena. 24-vuotiaan oikean laitapuolustajan sopimus kasvattajaseura Ajaxin kanssa päättyy ensi kesänä, ja Sportin mukaan Barcelona on hyvin kiinnostunut nappaamaan Hollannissa syntyneen Marokon maajoukkuepelaajan riveihinsä.

Mazraoui käytännössä vahvisti lähtönsä Ajaxista viikonloppuna antamassaan haastattelussa.

– Tulevaisuuteniko? Se on hyvä kysymys. Luulen, että mahdollisuus Ajaxiin jäämiselleni on hyvin pieni, ehkä viisi prosenttia. Olen avoin jollekin uudelle. Nyt on hyvä hetki lähteä, Mazraoui sanoi toimittaja Fabrizio Romanon siteeraamassa twiitissä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Mazraouin agentti on Mino Raiola, joka hoitaa myös Erling Braut Hålandin sopimusasioita. Barcelona on kiinnostunut myös Hålandista, joten Mazraouin mahdollisen kiinnityksen uskotaan pelaavan Barcan pussiin Håland-kamppailussakin.

Oikean laitapuolustajan tontti on ollut Barcelonalle jokseenkin ongelmallinen viime vuosina. Tämän kauden laastariksi Barcelona värväsi kokeneen paluumuuttajan Dani Alvesin, mutta Mazraouia pidetään mahdollisena pidemmän tähtäimen ratkaisuna.

Sunnuntaina Mazraoui ratkaisi komealla ylänurkkapommillaan Ajaxille 2-1-voiton Eredivisien huippuottelussa PSV Eindhovenin vieraana. Voitto nosti Ajaxin sarjakärkeen ohi PSV:n. Maali näkyy allaolevassa twiitissä.