PSG kukisti Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0. Lue otteluraportti täältä.

PSG oli pelillisesti jopa ylivoimainen ja olisi voinut voittaa ottelun useammallakin maalilla, mutta Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois piti joukkueensa pystyssä.

Pelaajaurallaan Real Madridissa muun muassa Mestarien liigan ja La Ligan voittanut Predrag Mijatović pettyi toden teolla madridilaisjätin peliesitykseen. Mijatovićin mukaan hän on kadottanut optimisminsa jatkopaikan suhteen.

– Vielä maanantai-iltana minulla oli hyvät fiilikset ottelusta ja odotin Real Madridin saavan oman tyylinsä takaisin tärkeässä kamppailussa, mutta tämän ottelun jälkeen optimismini on kadonnut. Olen niin pettynyt Real Madridiin jokaisella osa-alueella. Näin hitaan ja persoonattoman Real Madridin. Olen hyvin huolissani. Jos tuollaisella joukkueella et kykene laukomaan kertaakaan tolppien väliin 90 minuutin aikana.., Mijatović päivitteli El Larguerolle.

– Jokaisella joukkueella on joskus huono ilta tai hetkiä ottelun sisällä, kun et pelaa hyvin, mutta nyt joukkue pelasi huonosti 90 minuutin ajan. En missään vaiheessa saanut sellaista fiilistä, että Real Madrid voisi saada jonkun muun tuloksen kuin tappion.

– Kaikki on toki edelleen mahdollista ja Real Madrid voi nousta toisessa osassa jatkoon, mutta on muistettava, ettei Casemiroa tai Ferland Mendyä nähdä kentällä. Saa nähdä, missä kunnossa Karim Benzema on. Joukkueen on parannettava huomattavasti peliesitystään. Etenkin Viníciuksen on parannettava.