Atlético Madrid on pelannut kuluvan kauden aikana monta heikkoa ottelua, mutta keskiviikkoinen 0-1-tappio sarjajumbo Levantelle oli kenties koko sesongin tähän saakka kehnoin. ”Helpon rästipelin” kotikentällä piti olla oiva tilaisuus kohennella asemia taistelussa neljän parhaan joukkoon pääsemisestä, mutta nyt siitä tulikin Atléticolle painolasti.

Maalivahti Jan Oblak myönsikin pelin jälkeen Movistarin haastattelussa, että hälytyssireenit soivat jo Atléticolle, kun kautta on jäljellä vielä 14 ottelua.

Meidän olisi pitänyt pelata tänään samoin kuin edellisessä pelissä, mutta lahjoitimme koko ensimmäisen puoliajan. Kaikki joukkueet osaavat pelata. Jos emme anna kaikkeamme, on vaikea voittaa. Emme pelanneet hyvää ottelua, ja tulos on mikä on, Oblak voivotteli.

– Tämä on hyvin vaikea hetki. Meidän kaikkien pitää pystyä parempaan. Tällä tavalla emme tule pääsemään Mestarien liigaan. Kautta on enää vähän jäljellä.

– Tilanne on varmasti hälyttävä, sillä emme ole sellaisessa asemassa, jossa meidän pitäisi olla. Puhuminen tässä ei riitä. Meidän kaikkien pitää parantaa, jos haluamme päästä Mestarien liigaan.

Aivan saman huolestumisen jakoi myös Marcos Llorente.

– On selvää, että fiilis on huono. Asioiden pitää muuttua. Kaikki riippuu meistä.

– Jalkapalloa tämä oli. Jos mikä tahansa joukkue ei lähde peliin oikealla asenteella, vastustaja tuppaa voittamaan pelit. Lahjoitimme avausjaksolla joitain tilanteita, eikä joukkueelta onnistunut mikään. Lopussa yritimme hyvin, mutta emme voi kääntää jokaista peliä viimeisillä minuuteilla. Joskus se onnistuu, mutta yleensä ei.

Llorente antoi ymmärtää, että seuraavaksi on kriisipalaverien paikka.

– Meidän täytyy puhua. On aika istua alas ja jutella kaikesta. Jokainen voi katsoa peiliin ja kaikki pystyvät parempaan. Tämä joukkue ansaitsee enemmän.

– Mekin haluaisimme tietää, miksi asenne ei ole oikea. Jalkapallo on mutkikasta. Häntäpään joukkueet voivat tulla ja aiheuttaa vaikeuksia. Nyt meidän ja valmennusryhmän on soudettava samaan suuntaan, ja muutettava jotain, Llorente lisäsi.

Lähde: AS