Paris Saint-Germain on kutsunut Palmeirasin hyökkääjälupauksen Endrickin seuraamaan edustusjoukkueensa Mestarien liigan ottelua Real Madridia vastaan, kertoo Diario Sport.

PSG isännöi Madridia tänään, tiistaina, Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Ensi kesänä vasta 16 vuotta täyttävä Endrick on noussut vauhdilla Euroopan suurseurojen huulille johdatettuaan joukkueensa hiljattain arvostetun U20-turnauksen voittoon. Endrick teki kuusi maalia seitsemään otteluun, ja hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Brassinuorukainen on parhaillaan perheensä kanssa Euroopassa lomailemassa. He tapasivat Espanjassa Real Madridin edustajia, mutta parhaillaan he ovat Ranskassa, jossa he ovat käyneet Disneylandissa ja suuntaavat seuraavaksi illan otteluun PSG:n kutsumana.

Endrick voi siirtyä Eurooppaan vasta kesällä 2024 – täytettyään 18 – mutta hänestä käydään kovaa kilpailua jo nyt. Real Madridin ja PSG:n lisäksi hänen perässään on myös Barcelona sekä useita seuroja Valioliigasta.

Football España

@footballespana_
Palmeiras' 15-year-old wonderkid Endrick is in Paris and will attend Real Madrid's Champions League last 16 tie with Paris Saint-Germain at the Parc des Princes this evening. The teenager has been accompanied by his little brother and his parents and has visited Disneyland.