Sevilla lainasi Anthony Martialin Manchester Unitedista kevätkaudeksi. Lainasopimuksessa ei ole osto-optiota.

Ranskalaishyökkääjä debytoi Sevillan paidassa viime viikonloppuna, kun La Ligan mestaruudesta taisteleva miehistö jäi maalittomaan tasapeliin Osasunan kanssa.

Diario de Sevilla haastatteli Martialia. Martial kertoi saaneensa yhteydenottoja myös Barcelonasta ja Juventuksesta. Sevilla oli silti hyökkääjän ykkösvaihtoehto.

– Barcelona keskusteli agenttini kanssa, mutta puhuin hänelle ja sanoin Sevillan olevan ykkösvaihtoehtoni. Kun sanon jotain tuollaista, en vaihda mielipidettäni ja pidän sanani. Pitää paikkansa, että myös Juventus halusi minut, mutta Sevilla oli minulle paras vaihtoehto, Martial totesi.

Martial vertasi Valioliigaa ja La Ligaa keskenään ja päätyi pitkälti samanlaiseen mielipiteeseen kuin Atléticosta Chelseassa lainalla pelaava Saúl. Lue Saúlin mietteet täältä.

– Valioliiga on intensiivisempi sarja. La Ligassa peli perustuu enemmän pallonhallintaan, mutta voin pelata kummallakin tavalla. Pidän pallonhallinnasta pienissä tiloissa, joten uskon asioiden sujuvan kannaltani hyvin täällä.