Barcelonan entinen puolustaja Juliano Belletti sanoo, että jo hänen ensimmäiset harjoituksensa Lionel Messin kanssa antoivat osviittaa siitä, mihin argentiinalaistähti pystyy.

Belletti, 45, ja Messi, 34, pelasivat aikanaan Barcelonassa yhdessä 27 ottelua. Brasilialaispuolustaja oli oman uransa huipulla, kun nuori Messi asteli edustusjoukkueen treeneihin ensimmäistä kertaa.

– En ollut ikinä kuullut Messistä, kun harjoittelin hänen kanssa ensimmäistä kertaa. Andrés Iniesta tuli kysymään minulta, tiedänkö kuka Messi. Hän käski minua olemaan varovainen, koska Messi on hyvä, kertasi Belletti Goalin haastattelussa.

– Hän käski minua varomaan, kun olin urani huipulla. Urani huipulla! Mutta kun Messi sai pallon harjoituksissa, häntä ei kiinnostanut, ketä vastaan hän pelasi. Se vain sattui olemaan sillä kertaa minä.

– Hän oli jo ohittanut minut, kun mietin yksi vastaan yksi -tilanteissa hänen taklaamistaan. Niin yksinkertaista se oli… Yritin potkaista häntä, mutta en saanut häntä kiinni.

– Se ei todellakaan ollut normaalia, että niin hyvä pelaaja tulee suoraan akatemiasta joukkueeseemme.

Messi pelasi lopulta 778 ottelua Barcelonan edustusjoukkueessa tehden niissä ennätykselliset 672 maalia ennen kuin siirtyi viime kesänä Paris Saint-Germainiin.