Kesällä Borussia Dortmundin norjalaiskärjellä Erling Hålandilla astuu voimaan ulosostopykälä. Tähtipelaaja on yhdistetty useampaan joukkueeseen ja yksi niistä on Barcelona.

ESPN:n mukaan katalonialaisseura aikookin laittaa kaiken peliin kesällä Hålandin suhteen. Barcelonassa tiedostetaan kuitenkin lähteen mukaan kokonaiskuva. Kaikki suuret joukkueet haluavat norjalaistähden.

Blaugrana on siis valmistellut vaihtoehtojen listaa. ESPN:n mukaan Hålandin mennessä sivu suun, nousee kolme nimeä päällimmäisiksi Barcelonan papereissa.

Ensimmäisenä on Real Sociedadin ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak. Tämä on osoittanut jo tasonsa La Ligassa, mutta Barcelona olisi vaatimustasoltaan ja paineiltaan erilainen ympäristö.

Ruotsalaisen lisäksi Barcelona on seurannut tarkasti hollantilaisjätti Ajaxin kahta pelaajaa. Toinen on huippuotteita esittänyt brasilialaislaituri Antony. 21-vuotias juonikas pelaaja on useiden suurseurojen tarkkailussa.

ESPN vihjaa, että Barcelona saattaa satsata euronsa myös puolustukseen, jos Håland ei onnistu. Tässä kohtaa ykkösvaihto olisi Ajaxin argentiinalaispuolustaja Lisandro Martínez