Nimimiehistä Gareth Bale, Eden Hazard ja Luka Jović kuluttivat penkkiä, kun Real Madrid koki 0–1-tappion Athletic Bilbaon kotiareenalla Copa del Reyn puolivälierissä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottilta kysyttiin luonnollisesti asiasta kamppailun jälkeen järjestetyssä pressitilaisuudessa.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa. Miksi puhutte Balesta, Hazardista ja Jovićista? Miksi ette kysy (Dani) Ceballosista tai (Dani) Carvajalista? Kaikilla kavereilla, jotka eivät pelaa, kyse täytyy olla siitä, että heitä rangaistaan – eikö niin? Kyse ei voi olla vain noista kolmesta. Ei siinä ole mitään perää, Ancelotti totesi Real Madridin verkkosivujen mukaan.

– Tein päätöksiä, jotka eivät sisältäneet noita pelaajia, mutta jos olemme rehellisia, niin teidän on puhuttava myös Ceballosista, joka ei pelannut yhtään minuuttia, ja penkillä olevista, kuten (Jesús) Vallejosta, jotka ovat yhtä laadukkaita.

Real Madrid pelasi Bilbaossa ilman puhdasta keskushyökkääjää.

– Kukaan ei ole Karimin (Benzema) tasoinen. Hän todella auttaa meitä pallonhallintavaiheessa, ja (Marco) Asensio olisi voinut antaa sitä meille Rodrygon ja Iscon kanssa. Emme muuttaneet pelisuunnitelmaamme. Yritimme pelata palloa alhaalta lähtien, mutta he prässäsivät hyvin, ja se teki selkeiden maalintekopaikkojen luomisen meille vaikeaksi.