Giovani Lo Celso siirtyi Tottenhamista lainalle Villarrealiin tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

25-vuotiaan keskikenttäpelaajan lainasopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota.

Argentiinan A-maajoukkuepelaaja saapuu innoissaan uuteen seuraansa. Lo Celso pelasi hiljattain Etelä-Amerikan MM-karsintaotteluissa ja laskeutui juuri Espanjaan.

Villarrealin päävalmentaja Unai Emery valmensi Lo Celsoa PSG:ssä, joten pelaaja pääsee työskentelemään tutun luotsin kanssa.

– Olen hyvin onnellinen ja odottavainen uuden haasteen suhteen. Mitä nopeammin pääsen joukkuetoverieni seuraan, sitä parempi. Villarrealilla on loistavia pelaaja ja he ovat hyvässä iskussa. Lisäksi olen työskennellyt valmentajan kanssa aiemmin, joten olen hyvin onnellinen voidessani edustaa Villarrealia.

– Olin valmentajan kanssa yhteydessä aiemmin, mutta haluan liittyä mahdollisimman nopeasti joukkueen vahvuuteen, jotta pääsen työskentelemään Emeryn kanssa ja tuntemaan paremmin uudet joukkuetoverit. Meillä on suuret odotukset loppukautta varten. Pidän paljon La Ligasta. Tämä on sarja, joka tuo minulle hyviä muistoja.

Lo Celson tuore joukkuetoveri Étienne Capoue kertoi The Athleticin haastattelussa, ettei tiedä mitään argentiinalaispelaajasta. Capoue paljasti jo aiemmin, ettei tiedä jalkapalloilijoista juuri mitään, koska ei seuraa lajia vapaa-ajallaan. Lue lisää täältä.

– Olen pahoillani, mutta en katso juurikaan jalkapalloa, enkä tiedä hänestä mitään. Mutta jos Villarreal toi hänet joukkueeseemme, on kyseessä varmasti laadukas pelaaja. Hän parantaa varmasti joukkuettamme, koska hän on pelannut suurissa seuroissa ja on maajoukkuepelaaja, Capoué summasi.