Barcelona esitteli Adama Traorén uutena pelaajanaan keskiviikkona Camp Noulla.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta puhui samaisessa tilaisuudessa Ousmane Dembélén tilanteesta. Laportan mukaan Barcelonan jatkosopimustarjous ei ole enää voimassa.

Tiistaina Laporta kertoi uskovansa Dembélén päässeen jo sopuun siirrosta toiseen seuraan kuluvan kauden jälkeen. Lue Laportan kommentit täältä.

– Tekemämme jatkosopimustarjous umpeutui 20. joulukuuta, jonka jälkeen se ei ole ollut voimassa. Joka tapauksessa olisi tehtävä uusi jatkosopimustarjous, jos Dembélén leiri haluaisi jälleen neuvotella sopimuksesta, mutta olemme nähneet heiltä sellaista käytöstä, joka antaa olettaa, etteivät he ole missään vaiheessa halunneet tehdä jatkosopimusta tai neuvotella siitä.

– Tarjouksemme oli todella hyvä ja Dembélékin myönsi sen, mutta vaikuttaa siltä, että hänellä oli mielenkiintoisempia tarjouksia.

Laportan mukaan Xavi päättää, pelaako Dembélé joukkueen loppukauden otteluissa. Dembélé siirrettiin jo syrjään edellisistä otteluista sopimustilanteensa vuoksi.

– Olemme yrittäneet neuvotella sopimuksesta näiden kuukausien aikana ja teimme toisenkin tarjouksen, mutta emme voineet vastata niihin summiin, joita hänelle on tarjottu muualta. Emme voineet tarjota sellaista summaa, jonka hän haluaa. Nyt tilanne on tämä ja teemme seuran kannalta parhaat päätökset kunnioittaen pelaajan oikeuksia. Päävalmentajalla on paljon sananvaltaa ja kunnioitamme hänen päätöstään.