Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta otti tiistaina kantaa Ousmane Dembélén tilanteeseen.

24-vuotiaan laitahyökkääjän sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Dembélé ei ole suostunut Barcelonan jatkosopimustarjouksiin, joten hän on poistumassa seurasta kesällä vapaana agenttina.

Barcelonan valmennus- ja seurajohto on päättänyt jättää Dembélén sivuun joukkueen otteluista sopimustilanteensa vuoksi. Dembélé ei ole osallistunut Barcelonan edellisiin otteluihin.

– Aluksi ongelmat eivät kuulemma johtuneet rahasta, mutta myöhemmin ne johtuivatkin rahasta. Neuvottelut tyssäsivät, kun sanoimme, että jatkosopimustarjous on mielestämme taloudellisesti hyvä. Dembélén agentti päätti olla sanomatta mitään ja sillä on seurauksia.

Laportan mukaan Barcelona sai Dembéléstä muutaman tarjouksen, mutta pelaaja ei halunnut hyväksyä kumpaakaan. Puheenjohtajan mukaan Dembélé on jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta toisen seuran kanssa, eli pelaaja jättää Barcelonan kesällä vapaana agenttina.

– Olemme tuoneet Dembélélle kaksi saamaamme tarjousta, joista jälkimmäinen tuli englantilaiselta seuralta. Hän ei halunnut hyväksyä niitä ja yllätyimme siitä. Dembélé halusi jäädä. Ei siinä ole mitään järkeä. Se ei ole hyvä asia hänelle tai seuralle. Hänen päätöstä on vaikea ymmärtää. Mielestämme hän on jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta toisen seuran kanssa.

Lähde: MARCA