Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Useat La Liga -seurat hakevat vahvistuksia siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Villarreal on kiinnostunut lainaamaan Tottenhamin Giovani Lo Celson ja on jo päässyt sopuun lainasta niin pelaajan kuin seurankin kanssa, mutta ennen lainan toteuttamista Villarrealin on päästävä eroon yhdestä omasta pelaajastaan. Villarrealilla on jo nimittäin maksimimäärä pelaajasopimuksia edustusjoukkueessaan. Lue lisää täältä.

The Athleticin mukaan Valencia on Tottenhamin Dele Allin kintereillä. Allin on määrä poistua Tottenhamista lainalle ja Valencia on halukas lainaamaan hänet, jos seura pääsee aluksi eroon Uroš Račićista. Lue lisää täältä.

Barcelona yrittää sen sijaan päästä eroon Ousmane Dembéléstä, joka ei suostu allekirjoittamaan jatkosopimusta seuran kanssa. Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä. Katalonialaislähteiden mukaan Barcelona neuvottelee PSG:n kanssa Dembélén siirrosta. PSG on tarjonnut Barcelonalle vaihtokaupassa Mauro Icardia ja Juan Bernatia. Lue lisää täältä.

Barcelona hakee itselleen uutta kärkeä ja on päässyt tiettävästi jo yhteisymmärrykseen Pierre-Emerick Aubameyangin lainasopimuksesta Arsenalin kanssa, joten Icardin saapuminen Camp Noulle olisi varsin epätodennäköistä. Lue Aubameyangista lisää täältä.

Atlético hakee itselleen uutta topparia, joka olisi saatavissa halvalla. Atléticolla on ollut läpi kauden merkittäviä loukkaantumisongelmia puolustuksessaan. Lue lisää täältä.