Atlético tiedotti aiemmin tällä viikolla tehneensä puolentoista vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Daniel Wassin kanssa.

Wass saapui seuraan korvaamaan Kieran Trippieriä, joka siirtyi tammikuun alussa Newcastleen.

Marcan mukaan Atlético saattaa vielä vahvistaa puolustustaan ennen kuin tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Atlético on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Lillen Reinildo Mandavan kanssa. Reinildon nykyinen sopimus Lillen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Atlético ja Reinildo haluaisivat toteuttaa siirron jo tammikuussa, mutta Lille ei ole toistaiseksi suostunut Atléticon tarjoukseen.

Lehden mukaan Reinildo ei aio pakottaa siirtoaan läpi, vaan jää Lilleen kevätkaudeksi, jos seura niin haluaa. Siinä tapauksessa Reinildo siirtyy Atléticoon kesällä ilman siirtosummaa.

Marca kertoo Atléticon etsivän lisäksi vielä halpaa topparia takalinjoilleen ennen siirtoikkunan päättymistä.

Atléticon topparitilanne on ollut heikko läpi kauden. Diego Simeone suosii kolmen topparin linjaa, mutta Atléticolla on vain neljä topparia, joista Josema Giménez ja Stefan Savic ovat olleet viikkokausia loukkaantuneina. Lisäksi Felipe ja Mario Hermoso pelaavat heikkoa kautta, joten joukkue tarvitsee pikaisesti ainakin yhden topparin, mutta aika on käymässä vähiin.