Sportin mukaan Diego Costan edustajat ovat tarjonneet hyökkääjää Barcelonalle.

33-vuotias Costa on parhaillaan vapaa agentti.

Hän purki sopimuksensa Atlético Mineiron kanssa aiemmin tammikuussa. Costa edusti Atlético Mineiroa noin neljän kuukauden ajan ja oli voittamassa Brasilian pääsarjamestaruutta ja cup-mestaruutta.

Costan agentit ovat tarjonneet ahkerasti asiakastaan eurooppalaisseuroille, mutta toistaiseksi kukaan ei ole tarttunut täkyyn. Costan tavoite on palata Euroopan kentille.

Barcelona etsii aktiivisesti uutta hyökkääjää siirtoikkunan viimeisinä päivinä. Barcelona oli kiinnostunut Álvaro Moratasta, joka kuitenkin jää Juventukseen. Barcelona on myös Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin kintereillä.

Sportin mukaan on mahdollista, että Barcelona kiinnostuisi Costan palkkaamisesta, jos Aubameyang ei lopulta siirtyisi seuraan.

Costa palasi Atléticoon syyskuussa 2017, mutta oli jatkuvasti loukkaantuneena ja pelasi kolmen vuoden aikana vain 81 ottelussa, joissa syntyi yhteensä 19 maalia. Costa ja Atlético purkivat sopimuksensa joulukuussa 2020. Costa oli vapaana agenttina kahdeksan kuukauden ajan ennen siirtoaan Atlético Mineiroon.