Barcelonan kakkosmaalivahti Neto haluaisi jättää seuran tässä kuussa, mutta Blaugrana pohtii vielä, mikä olisi paras ratkaisu tilanteeseen, kertoo Mundo Deportivo.

Brassitorjujan lähtöhalut ovat olleet tiedossa jo pitkään. Neto, 32, siirtyi Barcelonaan kesällä 2019 Valenciasta, ja hän on päässyt sen jälkeen tolppien väliin 20 ottelussa.

Neto on esiintynyt pelaamissaan otteluissa varsin hyvin, mutta käytännössä hänellä ei ole ollut asiaa kentälle, ellei ykkösvahti Marc-André ter Stegen ole ollut loukkaantumisen takia sivussa.

Mundo Deportivon mukaan Neto ei usko, että hän saisi jatkossakaan juurikaan vastuuta. Barcelona pelkää kuitenkin, että se ajautuisi hankalaan tilanteeseen, jos ter Stegen joutuisi sairastuvalle, eikä Neto olisi enää käytettävissä. Jos Neto lähtee, kakkosvahdiksi nousee Iñaki Peña, joka ei ole vielä debytoinut ykkösmiehistössä.

Barcelonan kiperä taloustilanne saattaa kuitenkin edesauttaa Neton halua vaihtaa maisemaa. Katalonialaisseura haluaisi tehdä hankintoja vielä tässä kuussa, mutta sitä varten sen on kevennettävä palkkakulujaan.