Real Madridin maalitykki Karim Benzema antoi viikonloppuna haastattelun ranskalaiselle Telefootille. Hän puhui haastattelussa muun muassa tulevasta Mestarien liigan mittelöstä PSG:tä vastaan ja ystävyyssuhteestaan Kylian Mbappén kanssa (lue lisää).

Samassa yhteydessä Benzema kuvaili sitä, mitä Real Madrid hänelle mertkisee, ja osoitti kiitollisuuttaan kannattajille.

– Madrid on kaikkeni. Minusta on tullut täällä mies. Tunnen olevani Espanjassa kuin kotonani, elämäntyyli on täydellinen ja kaikki on minulle sopivaa, Benzema myhäili.

– Kun saapuu Madridin kaltaiseen seuraan, ei ajattele, että olisi täällä 15-20 vuoden ajan. Ennen kaikkea sitä ajattelee, että olisi hienoa voittaa pokaaleita mahdollisimman pian, sillä tämä on maailman mahtavin seura.

Benzema totesi, että kakkos-, kolmos- ja nelossijat ovat hänelle yhdentekeviä, ja tärkeintä on voittaa. Ennen muuta joukkueelle pokaaleita, mutta miksei vaikka Ballon d’Oriakin.

Miksikäs ei. Voimme laittaa sen vaikka tavoitteeksi. Teen kaikkeni, jotta pärjäisin paremmin kuin viime vuonna.

Ranskalaishyökkääjä antoi kiitosta myös Real Madridin faneille.

– Se, että näin kannattajien laulavan nimeäni ennen Ballon d’Or -gaalaa ja laulavan minulle syntymäpäivälaulun, liikutti minua. Sellainen kannustaa minua tekemään parhaani kentällä.

Benzema epäonnistui sunnuntaina Elcheä vastaan rangaistuspotkusta, onnistuttuaan kaikissa aiemmissa 13 La Liga -pilkussaan. Maalisaldo ei siten enää tammikuussa karttunut. Benzema on kuitenkin jo lähellä nousta Real Madridin kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi maalintekijäksi.

Benzema on nyt tehnyt Real Madridille virallisissa otteluissa 303 maalia. Historiatilaston kolmonen Alfredo Di Stéfano teki Madridille 308 maalia, joten Benzema on hänestä enää viiden maalin päässä. Siinä on Benzemalle tavoitetta helmikuun peleihin.

Listan kakkonen Raúl teki Real Madridille 323 maalia, ja on siten ensi kaudella Benzeman ulottuvilla. Cristiano Ronaldon maalimäärä 450 on sen sijaan valovuosien päässä.

Lähde: AS